Μείωσε τις τιμές σε τρεις θύρες για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ο ΟΦΗ.

Πρόκειται για τις θύρες 2,3 και 8 και η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στη συγκεκριμένη έπειτα από την απόφαση για μη χορήγηση απλών εισιτηρίων στις θύρες των οργανωμένων. Παράλληλα, όσοι είχαν ήδη προμηθευτεί combo εισιτήριο θα μεταφερθούν σε πιο ακριβή θύρα από αυτήν που είχαν ήδη αγοράσει.

Ακόμη, από τη στιγμή που πλέον απαγορεύεται η πώληση απλών εισιτηρίων στα πέταλα, η προσφορά για 1+1 μέσω της Cosmote, η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο στην θύρα 8.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παλικαρίσια προσπάθεια του Ροντινέι, τα έβαλε με την άμυνα του Παναθηναϊκού και έδωσε ηχηρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό!

Λουτσέσκου: «Η ΑΕΚ ήταν στην καλύτερη κατάσταση, εμείς έχουμε προβλήματα εδώ και δυο μήνες…»

Η σωτήρια επέμβαση του Λαφόν και το γκολ του Ζέλσον από το μοιραίο λάθος του Γέντβαϊ

Νίκολιτς: «Είναι ομάδα πολεμιστών από την αρχή της σεζόν - Να μείνουμε προσγειωμένοι, δεν έχει τελειώσει τίποτα»!

Πινέδα: «Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι»

Η μεγάλη ευκαιρία του Ελ Κααμπί, με τον Λαφόν να πέφτει σωστά!

Ρεσιτάλ Ηλιόπουλου: Το «Αγάπα με» έπαιζε στα μεγάφωνα και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ τραγουδούσε!

Μεγάλη ευκαιρία με τον Ταμπόρδα στο 2' ο Παναθηναϊκός, έσωσε τον Ολυμπιακό ο Τζολάκης

«Όλοι χέρια»: Το πάρτι των παικτών της ΑΕΚ μπροστά στις κερκίδες!

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ χάνει δίκαια το πρωτάθλημα - Δεν μπορείς να το σηκώσεις παίζοντας καλά μέχρι τον Φλεβάρη»

TAGS: ΟΦΗ