Με τον Άντριαν Ριέρα να συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος, ολοκληρώθηκε σήμερα (27/01) η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ μετά τον νικηφόρο αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Η προπόνηση για τους υπόλοιπους «ομιλήτες», στην οποία συμμετείχε κανονικά ο Τίτος Κουτεντάκης, περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί της Τρίτης (28/01).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Παγκάκης: «Λόγοι πρεστίζ και ουσίας για Παναθηναϊκό, να παίξει με τα νεύρα του Ολυμπιακού - Το πλάνο του Μπενίτεθ»

Αρχηγικό κάλεσμα Ζίβκοβιτς: «Ξεχνάμε ό,τι έγινε και πάμε για πρωτάθλημα»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τα κρίσιμα ματς που θα κρίνουν πολλά

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τελευταίο ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο με… συγκεκριμένα δεδομένα!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Κιτρινόμαυρος θρίαμβος ή ασπρόμαυρη αντίδραση;

TAGS: ΟΦΗ