Άλλη μια σημαντική επιστροφή στα πλάνα του Χρήστου Κόντη για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΛ Novibet.

Μετά τον Μπόρχα Γκονζάλεθ, ο οποίος επέστρεψε νωρίτερα από το αναμενόμενο ξεπερνώντας τη θλάση του και ο Ταξιάρχης Φούντας προπονήθηκε κανονικά. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε αποκομίσει ένα κάταγμα στον αντίχειρα απέναντι στην ΑΕΚ αλλά πλέον ακολουθεί το πρόγραμμα της ομάδας.

Αντιθέτως, ο Ίλια Βούκοτιτς έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και είναι αμφίβολος για τη Δευτέρα, αν και ακόμη υπάρχουν αρκετές ημέρες.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:
Με προπόνηση που έγινε την Πέμπτη (20/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (24/11) με την ΑΕΛ.

Ο Ταξιάρχης Φούντας προπονήθηκε κανονικά. Ο Ilija Vukotic αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (21/11), στις 11:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Όταν ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στα σχοινιά, έκανε τρεις σερί νίκες»

Δεσύλλας: «Πολλά τα κίνητρα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι – Η 11άδα του Μπενίτεθ»

Γρηγορίου: «Από δύο τεράστια λάθη του διαιτητή έγινε η ανατροπή»

Μπέος κατά διαιτησίας: «Αλλοίωσε το αποτέλεσμα προκλητικά και ετσιθελικά ο Πολυχρόνης...»

Λιοντάρι που βρυχάται για σωτηρία ο Πανσερραϊκός, άλωσε το Αγρίνιο με σόου Τεϊσέιρα!

Βαθμολογία playouts: Έριξε στη ζώνη του υποβιβασμού την ΑΕΛ Novibet ο απίθανος Πανσερραϊκός!

Μπράτσος: «Δείξαμε ότι αξίζαμε να παίξουμε στο γκρουπ 5-8»

Παντελίδης: «Λένε ότι ο Ατρόμητος δεν θα χτυπήσει όλα τα ματς» - Κέρκεζ: «Είναι ντροπή, εάν ξέρει κάτι να το πει»

Γρηγορίου: «Είχαμε και στο δεύτερο την απόδοση του πρώτου και δικαιωθήκαμε, να γίνει οδηγός για τη συνέχεια αυτή η νίκη»

Παντελίδης: «Δεχτήκαμε τρία γκολ χωρίς φάσεις»

TAGS: ΟΦΗ