Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΟΦΗ γνωστοποίησε ότι η συμφωνία με τον Ιβοριανό επιθετικό Πάτρικ Βουό θα τεθεί σε ισχύ το προσεχές Σάββατο (20/8), όταν δηλαδή οι Κρητικοί θα έχουν στα χέρια τους τα επίσημα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων από τις οποίες πέρασε ο 26χρονος φορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:


«Ο Πατρίκ Βουό βρέθηκε την Τετάρτη (17/8), μαζί με τον μάνατζερ του Στέλιο Βραδέλη, στα γραφεία του ΟΦΗ, για τις τελικές συζητήσεις που αφορούν την συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, σε ότι αφορά στο οικονομικό κομμάτι, για ένα χρόνο. Η συμφωνία με τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό, αναμένεται να ενεργοποιηθεί, μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το Σάββατο, αναμένεται να έχει τελειώσει το θέμα. Η μεταγραφή του φορ, είναι πολύ σημαντική για την ομάδα και θα πρέπει να προσεχθεί κάθε λεπτομέρεια. Μέχρι τότε, ο Βουό θα κάνει προπονήσεις με τον ΟΦΗ, ώστε ο Νίκος Νιόπλιας να έχει μια εικόνα, από την αγωνιστική κατάσταση του δυναμικού επιθετικού
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ