Με τον Τζον Τοράλ να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η σημερινή (28/4) προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Λουίζ Φελίπε έκανε θεραπεία, όπως και o Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν. O Φιορίν Ντουρμισάι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας παράλληλα θεραπεία, ενώ ο Νίκος Κοροβέσης απουσίασε λόγω ίωσης.

Η προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού, παιχνίδι κατοχής, άσκηση ταχυτήτων, τελειώματα φάσεων, παιχνίδι μεσαίων σχέσεων και στατικές φάσεις.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν το ματς με τον Παναιτωλικό έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή του Πάσχα, στις 10:30 το πρωί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: ΟΦΗ