Συνεχίζει νικηφόρα στην Ολλανδία ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-1 επί της Φίτεσε κι έτσι σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στα φιλικά του βασικού σταδίου προετοιμασίας τους (μετά και τη νίκη επί της Εξέλσιορ Μαάσλουις). Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια παρουσίασε πολύ καλά δείγματα γραφής, παίζοντας μάλιστα με παίκτη λιγότερο από το 41' -ύστερα από την απερίσκεπτη αποβολή του Νέιρα.



Ο ΟΦΗ έφτασε στη νίκη χάρη σε δύο γρήγορα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, αμφότερα προερχόμενα από ωραία ανάπτυξη από τη δεξιά του πλευρά. Στο 48' ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ (αξιοποιώντας την ενέργεια του Φαν Ντάινεν), ενώ στο 52' ο ίδιος παίκτης σέρβιρε στον Ντιουσέ, ο οποίος με μονοκόμματο πλασέ σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Κρητικών. Το μόνο που κατάφεραν οι Ολλανδοί -που είχαν και δοκάρι με τον Βίτεκ στο 65'- ήταν να μειώσουν στο σκορ στο 74' με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φρεντερίκσεν.









Να σημειωθεί ότι ο Ντουρμισάι τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να περάσει αλλαγή στο 13'.

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Σωτηρίου (46' Μανδάς), Μαρινάκης, Ουές, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Μεγιάδο (46' Στάικος), Νέιρα, Ντιουσέ (60' Αποστολάκης), Μπουζούκης (54' Καμάου), Τσιλιανίδης (54' Τοράλ), Ντουρμισάι (13' Φαν Ντάινεν).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΟΦΗ