Ντόπαραν τους παίκτες του ΟΦΗ ενόψει του τελικού φίλοι της ομάδας.

Οργανωμένοι οπαδοί βρέθηκαν στο ΒΑΚ λίγο πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης επί κρητικού εδάφους, ώστε να «μπουστάρουν» τους παίκτες του Χρήστου Κόντη, που θα παλέψουν το Σάββατο (25/4) απέναντι στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Betsson.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει στις 11:30 για τον Βόλο, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η τελευταία προπόνηση πριν από το μεγάλο ματς. Στις 18:45 θα γίνει, ως γνωστόν, η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ομάδων. Από πλευράς ΟΦΗ, πέραν του Χρήστου Κόντη, θα μιλήσει ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Το Σάββατο, πριν από την έναρξη του τελικού, θα φέρουν το τρόπαιο στον αγωνιστικό χώρο ένας παλαίμαχος από κάθε ομάδα. Για τον ΟΦΗ θα είναι ο Νίκος Μαχλάς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: ΟΦΗ