Τα πλάνα της ενίσχυσής του ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν που θα τον βρει να αγωνίζεται στην Ευρώπη, συνεχίζει να καταστρώνει ο ΟΦΗ.
Οι Κρητικοί προχωράνε και για την απόκτηση αριστερού μπακ, όντας μια ανάσα από το να συμφωνήσουν οριστικά με τον Άντον Ντόνκορ σύμφωνα με την «Bild». Πρόκειται για 28χρονο αριστερό μπακ που έχει συμβόλαιο με τη Σάλκε, αλλά θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από τους Κυπελλούχους. Με τους Γερμανούς να συμφωνούν επί της ουσίας στην εν λόγω μετακίνηση, καθώς θα σώσουν ένα ποσό κοντά στις 800 χιλιάδες ευρώ.
Με τη Σάλκε δεν κατάφερε να καθιερωθεί ως βασικός στη διετία που έπαιζε με την ομάδα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, έχοντας 31 συμμετοχές και 1 ασίστ.
Νωρίτερα είχε αγωνιστεί σε Μπραουνσβάιγκ, Μανχάιμ, Καρλ Ζάις Γένα, στη β ομάδα της Βόλφσμπουργκ και στη Χάνσα Ροστόκ, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της εθνικής Γερμανίας.