Η φετινή χρονιά του ΟΦΗ είναι πολύ ιδιαίτερη. Το εξαιρετικό ξεκίνημα και οι τρεις τεράστιες εντός έδρας νίκες επί των Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ακολούθησε την απόλυση του Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός τεχνικός πλήρωσε ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα και ο διάδοχός του, Πέπε Μελ, απέτυχε να διορθώσει τα πράγματα.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό (4-0) αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε για τον Ισπανό, όπου απολύθηκε επίσημα από την κρητική ομάδα, με τον ΟΦΗ να βρίσκεται στην αναζήτηση τρίτου προπονητή εντός της ίδιας χρονιάς.

Η κατάσταση αυτή αποτυπώνεται και στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στη δέκατη θέση και απέχει μόλις τρεις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Ένα από τα μεγάλα προβλήματα του ΟΦΗ είναι η δυσκολία με την οποία σκοράρει. Έχει σημειώσει τα λιγότερα τέρματα στην κατηγορία, μόλις 17, και με μόλις τέσσερεις αγωνιστικές να απομένουν, απέχει πέντε γκολ από την χαμηλότερη επίδοσή του, σε κανονική περίοδο πρωταθλήματος.

Τα 22 γκολ που σημείωσε την αγωνιστική περίοδο 2020/2021 αποτελούν τη χειρότερη επίδοση των κρητικών στη νέα χιλιετία.

Οι δύο επιθετικοί που ξεκίνησαν τη σεζόν έχουν σημειώσει τα επτά από αυτά, με τη διοίκηση της ομάδας να προχωρά στην απόκτηση δύο σέντερ φορ στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Ο Νουά Ντίκο αποχώρησε, ενώ οι άνθρωποι του ΟΦΗ ελπίζουν οι Χιμένες και Ισέκα να βοηθήσουν την ομάδα στον τομέα του σκοραρίσματος.

Η ώρα των playouts πλησιάζει και οι κρητικοί θα πρέπει να βελτιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση, αφού σε κάθε περίπτωση θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία.



Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

TAGS: ΟΦΗ