Προπόνηση υψηλής έντασης με έμφαση σε τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους περιελάμβανε το σημερινό (29/11) πρόγραμμα για τους παίκτες του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Μιγκέλ Γκερέιρο ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Οι Τζον Τοράλ, Φιορίν Ντουρμισάι και Κώστας Γιαννούλης συνέχισαν θεραπεία, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Χουάν Νέιρα, ενώ ο Τιβί Μπιφουμά δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Για αύριο, Τετάρτη (30/11), έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 10:30 το πρωί και στις 18:00, για τους ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Τα τμήματα Κ15 και Κ16 επισκέφθηκαν τα Μουσεία στην Allwyn Arena

Μπενίτεθ: «Θέλω να έχουν συνεισφορά και να αισθάνονται σημαντικοί όλοι οι παίκτες, πιο δύσκολο αυτό το ματς με τον ΟΦΗ»

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Ατρομήτου

Τσακίρης: «Σίγουρα τρεις αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ – Διεκδικεί φανέλα βασικού ο Κοϊτά»

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

TAGS: ΟΦΗ