Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης (6/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της κρητικής ομάδας, Μεντί Ζερκάν.

Εκεί όπου όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, ακολούθησαν ασκήσεις στο γυμναστήριο και πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η προπόνηση για τους υπόλοιπους «ομιλήτες» περιελάμβανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης προπονήθηκε κανονικά. Πρόγραμμα αποκατάστασης έκανε ο Φιορίν Ντουρμισάι, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη, Χουάν Νέιρα και Τζον Τοράλ να συνεχίζουν θεραπεία.

H επόμενη προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (7/9), στις 9:00 το πρωί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τον πρώτο λόγο ο Σα στον Ολυμπιακό, δεν προχωράει του Λιβάκοβιτς

Στον Ηρακλή ο Χρομάντα

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ κάνει focus μόνο στην υπόθεση χαφ, η περίπτωση που δουλεύεται δεν είναι εύκολη»

Τζαλίδης: «Με αυτή την εξάδα σχηματοποιείται ο κορμός της ΑΕΚ - Απαιτητικός ο Νίκολιτς, έχει κατασταλάξει στο 4-4-2»

Τσανάκας: «Προχωρά για τερματοφύλακα και χαφ ο Ολυμπιακός»

Επίσημο: Συμφωνία Παναθηναϊκού με Χάποελ για Κάνγκουα!

Αθανασίου: «Οριστική συμφωνία για τον Κάνγκουα - Αν ήταν πιο ομαδικός στο τέλος θα είχε πιο ευρεία νίκη»

Οριστική συμφωνία Παναθηναϊκού με Χάποελ Μπερ Σεβά για Κάνγκουα, υπογράφει τετραετές συμβόλαιο!

Σάλιακας: «Δεν το σκέφτηκα στιγμή, πάντα ήθελα να γυρίσω στην ομάδα που υποστηρίζω από μικρός»

Η ομιλία του Νίκολιτς στους παίκτες της ΑΕΚ πριν την έναρξη της προπόνησης - Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ο Καλοσκάμης

TAGS: ΟΦΗ