Πάει για Μοσκέρα ο ΟΦΗ.

Η ομάδα της Κρήτης εντείνει την προσπάθεια ενίσχυσής της και πάνω σε αυτό το πλαίσιο είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κολομβιανό εξτρέμ (αγωνίζεται στις δύο πλευρές, αλλά κυρίως αριστερά), ο οποίος ανήκει στην Πατσούκα από το 2021.

Εκτιμάται ότι αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις τα επόμενα 24ώρα στην υπόθεση του 27χρονου άσου, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε τέσσερις ομάδες έως τώρα στην καριέρα του.

Αφού, ξεκίνησε την καριέρα του από τους Μιγιονάριος (2016-18), στη συνέχεια μετακινήθηκε στους FC Ντάλας, ενώ για ένα μικρό διάστημα την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ντεπορτίβο Κάλι. Μετράει 188 συμμετοχές με 26 γκολ και 16 ασίστ από το 2016, όταν και ξεκίνησε να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός

TAGS: ΟΦΗ