Πάει στην Κρήτη για να υπογράψει στον ΟΦΗ ο Ράσταβατς.

Ο Σέρβος τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Κρητικών αντί του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω προσωπικού προβλήματος.

Η ομάδα του Ηρακλείου προσέγγισε τον πρώην τεχνικό του Asteras AKTOR και της Ξάνθης, ο οποίος απάντησε θετικά και προσεχώς θα σφραγίσει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Αρχικά, η πληροφορία που προέκυπτε είναι ότι εντός του Σαββατοκύριακου θα είναι στην Κρήτη ο 50χρονος προπονητής. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr ο Ράσταβατς θα είναι σήμερα στο Ηράκλειο, με σκοπό να «τρέξουν» άμεσα οι λεπτομέρειες που εκκρεμούν για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη μας, να γίνουμε η ομάδα που όλοι σέβονταν - Δεν χαρίζουμε ούτε δύο λεπτά»

TAGS: ΟΦΗ