Επισημοποίησε μία ακόμα αποχώρηση από το ρόστερ του ο ΟΦΗ!

Μετά από τους Λαμπρόπουλο και Χριστόπουλο, η ομάδα του Ηρακλείου γνωστοποίησε επίσης τη λύση της συνεργασίας της με τον Φίλιπ Μπαΐνοβιτς, ο οποίος αποχωρεί μετά από δύο σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Filip Bainovic.

Η διετής παρουσία του στην ομάδα μας σημαδεύτηκε από δύσκολες στιγμές λόγω του τραυματισμού που υπέστη το Νοέμβριο του 2024, γεγονός που δεν του επέτρεψε να δείξει όλα όσα μπορούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο ίδιος δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί ένα σημαντικό μέλος των αποδυτηρίων και της καθημερινότητας του συλλόγου.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατέγραψε συνολικά 21 συμμετοχές με τον ΟΦΗ, στάθηκε με επαγγελματισμό και υπομονή, ενώ βίωσε έντονες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στον Βόλο.

Filip, σ’ ευχαριστούμε για τη σημαντική προσφορά σου και σου ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο βήμα της καριέρας σου!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: ΟΦΗ