Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ολόκληρος ο οργανισμός του ΟΦΗ ζει και αναπνέει για τον επαναληπτικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στη Βουλγαρία, με τους Κρητικούς, μετά και το 3-0 του πρώτου αγώνα, να βρίσκονται αγκαλιά με την ιστορική τους πρόκριση στη League Phase του Europa League.

Ο Μάνος Σουργιάς μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις σκέψεις του Χρήστου Κόντη, ενώ έδωσε και μία πιθανή 11άδα με δύο ερωτηματικά.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των Κρητικών ανέφερε πως κανείς δεν θα πρέπει να θεωρήσει ότι η πρόκριση έχει τελειώσει από το πρώτο ματς, καθώς το παιχνίδι ξεκινάει και πάλι από το 0-0. Παρά το σημαντικό προβάδισμα που έχει αποκτήσει ο ΟΦΗ, άπαντες στην ομάδα παραμένουν απόλυτα συγκεντρωμένοι και γνωρίζουν πως χρειάζεται προσοχή μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι υπάρχει ένα ερωτηματικό ανάμεσα στον Μπουχαλάκη και τον Καραχάλιο δίπλα στον Ανδρούτσο, αλλά και στα αριστερά παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Ντίκμαν και Αποστολάκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κόντης: «Για να χτίσεις νοοτροπία νικητή, πρέπει να κερδίζεις και αυτά τα ματς»

Προπονητής ΤΣΣΚΑ Σόφιας: «Πιστεύω στην ομάδα και τις ικανότητές μας, με λίγη τύχη μπορούμε να αποκλείσουμε τον ΟΦΗ»

Σουργιάς: «Μεγάλη προσοχή και εγρήγορση στον ΟΦΗ για τη ρεβάνς, παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα»

«Πετάει» για την πρόκριση ο ΟΦΗ – Στη Σόφια μαζί με την ομάδα και ο Μπούσης

Χωρίς Ισέκα η αποστολή του ΟΦΗ για τη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στη Βουλγαρία

Το πρόγραμμα για το ΤΣΣΚΑ Σόφιας-ΟΦΗ

Τα εισιτήρια του ΟΦΗ για τη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ

Έτσι «έφτιαξαν» τον ΟΦΗ πριν την ΤΣΣΚΑ οι Κόντης και Ανδρούτσος: «Αποφασιστικότητα, καρδιά - Αυτή είναι η βραδιά μας»!

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας ανέβαλε το παιχνίδι της για το πρωτάθλημα πριν από τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ

Σουργιάς: «Όλα λειτούργησαν στον μέγιστο βαθμό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ - Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να εκτοξευθεί»

TAGS: ΟΦΗ