Χωρίς τον Έρικ Λάρσον ολοκληρώθηκε η σημερινή (22/3) προπόνηση του ΟΦΗ που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Σουηδός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον υποκνημίδιο μυ και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Οι Ματέους Μπρεσάν και Χουάν Νέιρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τους Χεσούς Χιμένεθ και Ηλία Σημαντηράκη να κάνουν θεραπεία.

Στην προπόνηση των «ομιλητών», η οποία περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής, συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ19 Ζαχαριουδάκης, Φαϊτάκης, Πιστικός και Χνάρης.

Eνώ απουσίασαν και οι διεθνείς Μπάκιτς, Μπάουμαν, Γκλάζερ, Θοράρινσον, Αποστολάκης και Κουτεντάκης.

Αύριο, Σάββατο (23/3), οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί της Κυριακής (24/3).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League: Την Παρασκευή η τηλεδιάσκεψη για playoffs, playouts και… μουσική στα γήπεδα

Παναθηναϊκός: 40 ευρώ τα εισιτήρια για Λιβαδειά

Αθανασίου: «Πάρα πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό το ματς με τον ΟΦΗ - Οι δύο σκέψεις του Μπενίτεθ για δεξιά»

Πένθος στον ΟΦΗ: «Έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Καραντινός - Το μήνυμα της ΠΑΕ

Καραπαπάς: «Μην πιστεύετε σε fake news…»

Κετσετζόγλου: «Στην ΑΕΚ προέχει η ηρεμία μετά τον Βόλο - Θα αλλάξει πράγματα μεσοεπιθετικά ο Νίκολιτς με ΑΕΛ Novibet»

Σταματέλος: «Να δείξει με ΠΑΟΚ άλλο πρόσωπο σε σχέση με των ντέρμπι - Λίγα τα… 50 εκατ. ευρώ για Τζολάκη-Μουζακίτη»

Τσορμπατζόγλου: «Θα πάει με την ίδια τριάδα αύριο - Τι γίνεται με τραυματίες και επιστροφές»

Δεσύλλας: «Είναι καλά ψυχολογικά ο Παναθηναϊκός - Ματς με τεράστιο πρέπει κόντρα στον ΟΦΗ»

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Asteras Aktor: Παρελθόν και ο γυμναστής, Παύλος Γκότσης

TAGS: ΟΦΗ