Οι φίλοι του ΟΦΗ δείχνουν τη μεγάλη «δίψα» τους για το τρόπαιο και φυσικά την επιθυμία τους να βρεθούν ξανά στο πλευρό του Ράσταβατς και των παικτών του, στη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.

Ήδη έχει καταγραφεί πώληση 10.000 εισιτηρίων και υπάρχει sold out στις θύρες 11, 12, 13 και 15 του ΟΑΚΑ για το παιχνίδι της 17ης Μαΐου απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια στις θύρες 14 και 16.

Για τις θύρες 17-19 θα πρέπει ο κόσμος ν’ απευθύνεται στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας (κόστος 15 ευρώ/εισιτήριο), ενώ, πολύ δυναμικός ρυθμός πώλησης εισιτηρίων παρατηρείται και από τους Κρητικούς της Αττικής, μετά και την ανοιχτή διάθεση χωρίς περιορισμούς.

Στο παρακάτω link, μπορεί αμέσως ο κόσμος του ΟΦΗ να αγοράζει εισιτήριο:

https://www.ticketmaster.gr/ofifc-ww/showProductList.html

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: ΟΦΗ