Χωρίς Σενγκέλια με τον Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ, εκτός ο Νους για ΠΑΟΚ.

Αμφότεροι δέχθηκαν κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση (0-0) με τον Λεβαδειακό, η οποία διεξήχθη την περασμένη Δευτέρα (13/1) για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League και συμπλήρωσαν το σχετικό όριο.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι ο Γεωργιανός εξτρέμ να απουσιάσει από το ματς (1/2) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός επιθετικός θα εκτίσει στις 8/2 στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Παγκάκης: «Λόγοι πρεστίζ και ουσίας για Παναθηναϊκό, να παίξει με τα νεύρα του Ολυμπιακού - Το πλάνο του Μπενίτεθ»

TAGS: ΟΦΗ