Παρέα με τον Ματ Λοτζέσκι προσγειώθηκε στην Ελλάδα ο Ζακ Όγκαστ. Ο ομογενής σέντερ δήλωσε ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό.

«Ήρθα για να προσπαθήσω να κερδίσω, να κερδίσω τίτλους. Θα δώσω ενέργεια, θα μπλοκάρω σουτ και θα πάρω ριμπάουντ, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ… Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και την Αθήνα. Είχα κάποιες ευκαιρίες για να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά τις προσπέρασα για τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ, γνωρίζω ότι το αποκαλούν πράσινη κόλαση», δήλωσε ο 24χρονος άσος.

«Η περσινή σεζόν με βοήθησε να προσαρμοστώ και να προετοιμαστώ για τη φετινή χρονιά. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι