Παρέα με τον Ματ Λοτζέσκι προσγειώθηκε στην Ελλάδα ο Ζακ Όγκαστ. Ο ομογενής σέντερ δήλωσε ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό.

«Ήρθα για να προσπαθήσω να κερδίσω, να κερδίσω τίτλους. Θα δώσω ενέργεια, θα μπλοκάρω σουτ και θα πάρω ριμπάουντ, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ… Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και την Αθήνα. Είχα κάποιες ευκαιρίες για να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά τις προσπέρασα για τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ, γνωρίζω ότι το αποκαλούν πράσινη κόλαση», δήλωσε ο 24χρονος άσος.

«Η περσινή σεζόν με βοήθησε να προσαρμοστώ και να προετοιμαστώ για τη φετινή χρονιά. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Ο Μπαζίνας πήρε… εκδίκηση από τον Τρινκιέρι για τα καψόνια!

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Ολυμπιακός: «Η Λευκωσία ήταν και πάλι ερυθρόλευκη - Σας περιμένουμε και την Κυριακή»

Βεζένκοφ: «Δεν είμαι στο 100%, όμως πρέπει να αγωνιστώ - Δεν μ' αρέσει να ενοχλεί κάτι, αλλά είναι μέρος του αθλητισμού»

Το game winner του Βεζένκοφ και ο φρενήρης ρυθμός: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα

Μπαρτζώκας: «Η άμυνα ήταν υποτονική, έχουμε πολλά να βελτιώσουμε» - Η εξήγηση για την απουσία Ντόρσεϊ

Μοντέρο στην άμυνα, Βεζένκοφ στην επίθεση: Το δραματικό φινάλε στη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα

Μεγάλη ανατροπή και νίκη του Ηρακλή στη Ρουμανία!

Νίκησε ξανά τον Ερυθρό Αστέρα με φουλ επίθεση και ασταμάτητο Σάσα ο Ολυμπιακός!

Τα highlights από την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στη Ρόδο

Λαρεντζάκης: «Καταλαβαίνω απόλυτα τον κόσμο της ΑΕΚ - Έκανα μία λάθος χειρονομία, ελπίζω να με συγχωρέσουν»