Οι ομάδες της Premier League κάνουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά και αυτές που υποβιβάστηκαν στην Championship έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν κάλλιστα να απασχολήσουν συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας του Νησιού.

Διότι μπορεί Νιουκάστλ, Άστον Βίλα και Νόριτς να έπεσαν, ωστόσο διαθέτουν ποδοσφαιριστές έτοιμους για όλα! Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω 10 περιπτώσεις που ξεχωρίζουν:

Τιμ Κρουλ: Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ



Ήταν τραυματίας στο μεγαλύτερο διάστημα. Αλλά πάντα αποτελεί έναν πολύ καλό στόχο για τις ομάδες της Premier League. Είχε παίξει σε 9 αγωνιστικές, δεν θα πει όχι σε μια καλή πρόταση.

Παπίς Σισέ: Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ



Ένας παίκτης που άλλα περιμέναμε και άλλα έκανε. Βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, αγωνιζόμενος 21 φορές, αλλά μην... ματώνοντας τα δίχτυα, όπως είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες χρονιές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Τζακ Γκρίλις: Άστον Βίλα



Ένας παίκτης «κατάρα», αφού όποτε έχει παίξει η ομάδα του δεν έχει πάρει βαθμό! 16 αγωνιστικές 16 ήττες για την Άστον Βίλα, όμως δεν παύει να είναι ένας πολύ καλός νέος ταλαντούχος παίκτης. Σίγουρα, πολλές ομάδες θα τον ήθελαν στο ενεργητικό τους.

Νέιθαν Ρέντμοντ: Νόριτς



Είναι Άγγλος και περιζήτητος! Με 37 αγωνιστικές φέτος και μια πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Ήδη υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν και αυτές είναι η Σαουθάμπτον και η Γουέστ Χαμ.

Σείκ Τιοτέ: Νιουκάστλ



Ένας ποδοσφαιριστής που... περιμένει στο ακουστικό του για να μάθει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και αν μη τι άλλο με εμπειρία από την Αγγλία, έστω κι αν φέτος τα πράγματα δεν κύλησαν όπως περίμενε. Έχουν δείξει γι 'αυτόν ενδιαφέρον από την Κίνα, αλλά... αναμένει «σειρήνες» από το Νησί.

Τιμ Κλόουζε: Νόριτς



Ένας παίκτης που ήρθε τον Ιανουάριο από τη Βόλσμπουργκ και έπαιξε σε 22 παιχνίδια. Δεν έδειξε τον καλύτερό του εαυτό, όμως οι ομάδες που θα μάχονται για την παραμονή του χρόνου σίγουρα θα τον θέλουν.

Τζεορτζίνιο Βαινάλντουμ: Νιούκαστλ



Πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 11 γκολ. Ήταν από τους σταρ του ολλανδικού πρωταθλήματος όταν έπαιζε στην Αϊνχόφεν. Η χρονιά του φέτος δεν ήταν καθόλου καλή και σίγουρα θα φύγει από την Νιουκάστλ.

Τζόρνταν Αγιού: Άστον Βίλα



Πρώτος σκόρερ και αυτός για την ομάδα του με επτά γκολ. Είναι βέβαιο ότι θα πάει σε καλύτερη ομάδα. Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι εάν πάει σε κάποια από τις ομάδες της Premier League.

Νταρίλ Γιαμάατ: Νιούκαστλ



Έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι έμπειρος και έχει παίξει 35 αγωνιστικές φέτος θα ήταν πολύ καλή επιλογή για πολλές ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας στην Αγγλία.

Μούσα Σισσοκό: Νιούκαστλ



Ευτύχισε να πάρει το περιβραχιόνιο προς το τέλος της σεζόν λόγω των τραυματισμών των Κρουλ και Κολοτσίνι. Με 39 γεμάτες αγωνιστικές και μια πολύ καλή φετινή χρονιά, ήδη τον κοιτάνε ομάδες από την Premier League, όπως η Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Βενιέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube