Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας του, το Rotten Tomatoes, ζήτησε από κορυφαίους κριτικούς να φτιάξουν μία λίστα με τις αγαπημένες τους ταινίες. Οι προϋποθέσεις ήταν πολύ απλές.

Ο καθένας έπρεπε να επιλέξει πέντε ταινίες, που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 25 χρόνια χωρίς να τις ταξινομήσει και από το σύνολο των ψήφων βγήκε η λίστα. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τις τηλεοπτικές σειρές και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Στη λίστα που διαμορφώθηκε βρίσκουμε τους Πολ Τόμας Άντερσον, Ντέιβιντ Φίντσερ και τους Αδελφούς Κοέν να έχουν από δύο ταινίες, ενώ ο Κρίστοφερ Νόλαν και ο Κουέντιν Ταραντίνο έχουν από μία.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα εδώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όσκαρ: Η «Οδύσσεια» του Νόλαν και οι… μνηστήρες του χρυσού αγαλματιδίου

Πού φυλάνε οι σταρς τα βραβεία που κερδίζουν; Ποιος έβαλε το Όσκαρ στο ψυγείο και ποιανού η μητέρα το «έκλεψε»

Επίσημη η υποψηφιότητα της Ελλάδας στα OSCAR με τη «Σπασμένη Φλέβα»

NiVO στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Το ντοκιμαντέρ θα είναι γεμάτο με ιστορίες και γεγονότα που δεν έχουν δημοσιευθεί»

«Schumacher '94 – The Birth of a Legend»: Η γέννηση ενός θρύλου μέσα από τα μάτια της Κορίνα Σουμάχερ

«Spider-Man: Brand New Day»: Σαρώνει το box office με 2 δισ. δολάρια σε 21 ημέρες

«Spider-Man: Brand New Day»: Σπάει τα ταμεία – 1,67 δισ. δολάρια και…«βλέπει» τα 3 δισ.

Αντόνιο Μπαντέρας: «Η καρδιακή προσβολή ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ»

«Spider-Man: Brand New Day»: Έσοδα 927 εκατ. δολαρίων στο πρώτο Σαββατοκύριακο – Ιστορικό ντεμπούτο

Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πέθανε ο Βίνσεντ Παστόρε, ο αγαπημένος ηθοποιός των «The Sopranos»