Η Euroleague επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και οι απανταχού φίλοι του μπάσκετ αδημονούν για το πρώτο τζάμπολ! Η φετινή σεζόν υπόσχεται… ματσάρες, εκπλήξεις και πολλές συγκινήσεις! Οι περισσότεροι σύλλογοι επένδυσαν αρκετά χρήματα, έπειτα και από τη φυγή των ρωσικών ομάδων, δημιουργώντας ένα αρκετά μπερδεμένο τοπίο.

Το ερώτημα που απασχολεί αρκετούς είναι αν φέτος θα υπάρξει διάδοχος στον θρόνο της Euroleague ή αν η Εφές θα διατηρήσει για 3η διαδοχική χρονιά τα σκήπτρα. Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν μετά από δύο σερί κατακτήσεις έχει στρογγυλοκάτσει στην κορυφή της Ευρώπης και βάσει μεταγραφών ξεκινάει εκ νέου από θέση ισχύος.

Η παρέα των Βασίλιε Μίτσιτς, Σέιν Λάρκιν, Γουίλ Κλάιμπερν και Άντε Ζίζιτς είναι πρώτο φαβορί στην λίστα των υποψήφιων νικητών με την απόδοσή της στο 4.00. Βέβαια, οι κλασικές δυνάμεις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, οι ενισχυμένες Ολίμπια Μιλάνο, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και ο ενισχυμένος Ολυμπιακός δείχνουν ικανοί να μπουν στην διεκδίκηση του «ιερού δισκοπότηρου» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την περυσινή καταπληκτική σεζόν, έχουν τοποθετήσει ψηλά τον πήχη και η απόδοσή για να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής προσφέρεται στο 13.00! Για εκείνους, που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο, το να φτάσουν στο Final 4 της διοργάνωσης βρίσκεται στο 3.25.

 Στην κατηγορία των ατομικών επιδόσεων υπάρχουν αποδόσεις που σηκώνουν συζήτηση. Στο 2.80 προσφέρεται ν’ αναδειχθεί πρώτος ριμπάουντερ του Ολυμπιακού ο Μουστάφα Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δεσπόζει κάτω από την ρακέτα στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να το πετύχει. Στο 3.50 κοστολογείται να είναι κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων των πρωταθλητών Ελλάδας ο Σάσα Βεζένκοφ.

Αναμφισβήτητα το γεγονός της φετινής εκκίνησης, δεν είναι άλλο από την επιστροφή του πολυνική Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Ο Σέρβος με την Παρτιζάν ετοιμάζει εκπλήξεις στους «μεγάλους», ενώ στο παιχνίδι της Euroleague μπαίνει ξανά και η Βίρτους Μπολόνια. Ο ιταλικός σύλλογος επανέρχεται έπειτα από το 2009. Αμφότερες θα διεκδικήσουν είσοδο στα πλέι οφ και οι αποδόσεις για να μπουν στην οκτάδα κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές γύρω από την φετινή Euroleague, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα την πορεία όλων των ομάδων, στατιστικές επιλογές για την πλειονότητα των παικτών (under/over πόντων, ριμπάουντ, ασίστ κ.ά) και μακροχρόνιες αγορές ακόμα και για τους κορυφαίους της σεζόν!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube