Όπως αναμενόταν, το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας επικύρωσε την τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και άλλα διαδικαστικά ζητήματα, ενώ μετά από ψηφοφορία στην οποία μειοψήφησε ο Παναθηναϊκός, αποφασίστηκε το θέμα της διαιτησίας να θιχτεί στο επόμενο ΔΣ.

Αναλυτικά:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επικυρώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ. Υπέρ της ολικής επικύρωσης ψήφισαν 12 ΠΑΕ (Ατρόμητος, Βέροια, Εργοτέλης, Καλλονή, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Πλατανιάς). Υπέρ της μερικής επικύρωσης (θέσεις 1-5) ψήφισαν δύο ΠΑΕ (Αστέρας Τρίπολης, SKODA Ξάνθη). Η ΕΠΟ ψήφισε λευκό. Απουσίαζαν οι ΠΑΕ Άρης, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων Play Off Super League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

3/ Εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις της Super League προς την ΕΠΟ περί τροποποιήσεων στο καταστατικό ΕΠΟ, Πειθαρχικό Κώδικα και ΚΑΠ. Επί των εν λόγω προτάσεων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ψήφισε λευκό.

4/ Με εισήγηση του προεδρείου και ενόψει του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, αποφασίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ (μειοψήφησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός), όπως τα θέματα διαιτησίας που σχετίζονται με την εν γένει αναβάθμιση του Πρωταθλήματος συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»

Αναβαθμίζει περαιτέρω τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με παρέμβαση Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός!

Νικολακόπουλος: «Πιο πιθανό να πάρει Europa League ο Ολυμπιακός, παρά το πρωτάθλημα φέτος…»

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου για Λουσέ ενόψει Ολυμπιακού - Θεραπεία για Πέλκα και Μιχαηλίδη