Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αναμετρήσεων με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ανέβασε ο ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του, λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

#22 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο και τα περισσότερο ήταν την σεζόν 1976-77, όταν επικράτησε με 6-1 χάρη στα γκολ τω Κερμανίδη, Σαράφη (2), Κούδα (2) και Αναστασιάδη. Σε αυτή τη νίκη του Δικεφάλου στην Αθήνα ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει σημειώσει το μοναδικό του γκολ κόντρα στον Ατρόμητο ως ποδοσφαιριστής.

#4 γκολ έχει σημειώσει με τα χρώματα του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας αγώνες με τον Ατρόμητο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου στη σχετική λίστα, ενώ στην δεύτερη θέση είναι ο Σταύρος Σαράφης με τρία γκολ, ενώ από δύο έχουν οι Κούδας και Αποστολίδης. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει και τρία γκολ στα ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και συνολικά έχει φτάσει τα επτά, ενώ στα 5 είναι ο Σταύρος Σαράφης.

#6 νίκες έχει ο ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις κόντρα στον Ατρόμητο και οι τέσσερις είναι χωρίς να έχει δεχθεί γκολ, δύο με 2-0 και δύο με 1-0, ενώ υπάρχουν ακόμη το 6-1 και το 2-1. Η ισοπαλία με τις περισσότερες εμφανίσεις είναι το 0-0 (3) και υπάρχουν ακόμη με τρεις με 1-1 και μία με 2-2.

#23 Ιουνίου 1968 ήταν η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων και αφορούσε την φάση τον “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε 1-1 χάρη στα γκολ των Κούκη (47?) και Φουντουκίδη (50?), όπως και η παράταση. Τελικά η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία της κλήρωσης με την δεκάρα να κάνει το χατήρι στον ΠΑΟΚ και να περνά στην επόμενη φάση του θεσμού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Προς ανανέωση ο Σβαμπ στον ΠΑΟΚ - Αγοράζει τον Μεϊτέ, κοιτάει και για φορ-γκολτζή»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να πετύχει μία καλύτερη αναβάθμιση στις θέσεις που καίγεται»

Νικολακόπουλος: «Γιατί είναι πολύ σημαντικός ο Ελ Κααμπί στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού»

Νικολογιάννης: «Τελειώνει σύντομα το θέμα Σάρι - Απαντάει τις επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό»

Μόνο οι υπογραφές για τη μεταγραφή του Τσιφτσή στον ΠΑΟΚ - Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal

Ρίκο: «Ο Μεντιλίμπαρ φώναζε ''να ζήσει η μάνα που γέννησε τους Έλληνες''» - Το… παράδοξο με τον Παπαδούδη στη φιέστα!

Αστέρας Τρίπολης: Ενεργοποιεί το plan b μετά το ναυάγιο με Σλίβκα

«Η ομάδα που κατέκτησε το ένα και μοναδικό League Cup»: Στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ το τρόπαιο

Γκαγκάτσης: «Ψηφοδέλτιο αναδόμησης για την ΕΠΟ - Έχουμε πάνω από 50 ψήφους»

Τσακίρης: «Μετά τον Ντέμη, το 11 βρήκε πολύ σωστή… πλάτη – Τα γκολ που ξεχώρισα από τον Αραούχο»