Πέντε ΠΑΕ θα κληθούν σε απολογία την Πέμπτη (30/1) για την συμπεριφορά τους στους αγώνες της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν οι ΠΑΕ Απόλλων για υβριστικά συνθήματα στο παιχνίδι με την Καλλονή, επίσης την ΠΑΕ Άρης και τον κ. Παπαδόπουλο για την συμπεριφορά του ματς με τον Λεβαδειακό.

Στη συνέχεια, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΟΚ κλήθηκαν για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στους αγώνες με Πλατανιά, Πανιώνιο και Βέροια αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Α) ΠΑΕ Απόλλων: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ Απόλλων.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Άρης, Ν.Παπαδόπουλο (προσωπικό): Για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Παπαδόπουλου στον αγώνα ΠΑΕ Λεβαδειακός-ΠΑΕ Άρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός-ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Πανθρακικός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ Πανιώνιος.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ- ΠΑΕ Βέροια.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομής Κ20, 21η αγωνιστική

Α) ΑΕΛ Καλλονής (Κ20), Ριππη Β. (Γυμναστή): Για τη συμπεριφορά του γυμναστή κ.Β. Ριππη στον αγωνα των ομαδων ΑΕΛ Καλλονής-Απόλλων.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»