«Στόχος μου είναι να συμβάλω στην ενότητα του ελληνικού λαού, που απαιτείται αυτήν τη στιγμή από όλους, προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση», σημειώνει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, σε δηλώσεις του στο περιοδικό CRASH.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δήμας τονίζει: «Πιστεύω ότι οι Έλληνες βουλευτές θα σταθούν στο ύψος της περιστάσεως, θα σκεφτούν και θα ζυγίσουν το εθνικό συμφέρον, πέρα από τις κομματικές περιχαρακώσεις».

«Είμαι συγκινημένος και με τιμά η αγάπη του κόσμου, αλλά και ότι ασχέτως εκλογής, στελέχη από όλα τα κόμματα αναφέρθηκαν θετικά στο όνομα και τη διαδρομή μου», προσθέτει.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας- Η συνάντηση με μυστηριώδη άνδρα

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου