Ο Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), ο Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και ο Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία) ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο την Τρίτη (21:30).

Ο πρώτος ήταν φέτος στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα (79-84).

Ο δεύτερος φέτος δεν έχει βρεθεί στο δρόμο των «ερυθρόλευκων», αλλά πέρσι ήταν στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ (79-65), αλλά και στις εντός έδρας ήττες από Μπαρτσελόνα (55-76) και Ζαλγκίρις (68-72).

Ο τρίτος «σφυρίζει» για πρώτη φορά στην καριέρα του τους Πειραιώτες. Φέτος ήταν στα Μπαρτσελόνα-Άλμπα (103-84) και Αρμάνι Μιλάνο-Μπασκόνια (81-74).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!