Ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ, ο Φινλανδός Πέτρι Μάντιλα και ο Γάλλος Ζοζέφ Μπισάνγκ ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διευθύνουν τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Βαλένθια την Παρασκευή στο ΣΕΦ.

Ο πρώτος ήταν στο Εφές-Μπαρτσελόνα 64-74 της πρώτης αγωνιστικής, ενώ ήταν στον ημιτελικό ΤΣΣΚΑ-Ρεάλ 95-90 τον Μάιο. Τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν τον συνάντησε στις νίκες με Μπασκόνια (80-85) και Γκραν Κανάρια (98-77) και την ήττα από την Φενέρ (90-75).

Ο δεύτερος δεν σφύριξε πέρσι σε κανένα ματς του Ολυμπιακού στην διοργάνωση, ενώ ο τρίτος ήταν στη νίκη του επί της Μπάγερν στο Μόναχο (62-72).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!