Τους Πέτρο Καμπίτση και Σπύρο Ντεϊμεντέ φιλοξένησε στην εκπομπή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Θωμαΐδης.

Οι δύο τους μίλησαν με σκληρά λόγια για την ελληνική διαιτησία, προσπαθώντας παράλληλα να βρουν τρόπους έτσι ώστε να επιλυθούν τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν.

Αρχικά, ο κ. Καμπίτσης ανέφερε μεταξύ άλλων πως εκτός από τους παράγοντες, ευθύνονται και οι ίδιοι οι διαιτητές για το γεγονός ότι προτιμώνται αμφιβόλου ποιότητας ξένοι, προσθέτοντας πως σε πολλές περιπτώσεις γίνονται υποτελείς των προέδρων.

Από πλευράς του, ο κ. Ντεϊμεντές πως οι παράγοντες θέλουν να έχουν υποχείριά τους και ασκούν έντονη ψυχολογική βία στους διαιτητές, οι οποίοι είναι ανεκπαίδευτοι, χωρίς αυτοπεποίθηση και χωρίς την απαιτούμενη προσωπικότητα.

Τέλος, και οι δυο τους συμφώνησαν πως η διαιτησία πρέπει να επιστρέψει στους Συνδέσμους, όπου οι διαιτητές θα μπορούν να προετοιμάζονται και να εκπαιδεύονται κατάλληλα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεβαδειακός: Σημαντική ενίσχυση στα στόπερ με τον διεθνή Σλοβάκο, Γκιομπέρ!

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Κρίστιανσεν στον Παναθηναϊκό

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θέλω να βλέπω μια ενωμένη ομάδα»

Το βίντεο με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κοντούρη - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»