Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η τρέλα που μας έχει πιάσει όλους με το Survivor δεν περιορίζεται μόνο στη μανιώδη παρακολούθηση των επεισοδίων και τις συζητήσεις επί συζητήσεων για τις εξελίξεις. Μέσα σε όλα, ζηλέψαμε και τις καρύδες που τρώνε οι παίχτες, κι ας παραπονιούνται οι ίδιοι ότι δεν θέλουν ούτε να τις βλέπουν πια!



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου των εμπόρων της λαχαναγοράς στου Ρέντη, Γιάννη Σιδέρη, οι πωλήσεις της καρύδας έχουν εκτιναχθεί το τελευταίο διάστημα! “Η Ινδική καρύδα είναι ένας “άγνωστος” καρπός για τους καταναλωτές. Πριν από το Survivor πουλούσαμε περίπου 10 καρύδες το 2μηνο σε πολύ συγκεκριμένους πελάτες, πλέον η ζήτηση έχει πολλαπλασιαστεί και πουλάμε τον ίδιο αριθμό την εβδομάδα. Η ζήτηση δηλαδή έχει οκταπλασιαστεί!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.



Αν πάλι η ιδέα της ωμής καρύδας -ή και της ψητής όπως την τρώνε στο Survivor-, δεν σας αρέσει πολύ, αλλά θέλετε να απολαμβάνετε την ξεχωριστή της γεύση, υπάρχουν και άλλα προϊόντα καρύδας που μπορείτε να απολαύσετε και τα οποία επίσης κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Πηγή: olivemagazine.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ας κάνουμε τον… Κινέζο»: Μήπως έχουμε αρχίσει να αποκτούμε κινεζικές συνήθειες;

Απήγαγαν κατά λάθος... 80χρονο στο Σίδνεϊ - Ο παππούς «δεν έχει καμιά εμπλοκή» με τον υπόκοσμο!

Άλεξ Χόνολντ: Τα χρήματα που πήρε για να αναρριχηθεί στον ουρανοξύστη και ο πραγματικός λόγος που αψηφά τον κίνδυνο

Whitemask: Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι έχει «παγιδευτεί» στο δυστοπικό μέλλον, οι χιλιάδες ακόλουθοι και οι θεωρίες

Εκκένωση νοσοκομείου στη Γαλλία – Εντοπίστηκε ενεργή οβίδα στο ορθό 24χρονου!

Εξάχρονος βλέπει άλμπουμ με τυπωμένες φωτογραφίες και προσπαθεί να...ζουμάρει με τα δάχτυλα!

Η πιο τρομακτική πτήση στον κόσμο διαρκεί 14 ώρες

La Pascualita: Η πιο ανατριχιαστική ιστορία θρύλος στο Μεξικό για μια κούκλα βιτρίνας

«Συνταξιούχοι στα 25»: Στη Μαλαισία άνοιξε retreat για GenZers που κουράστηκαν να… προσπαθούν

Lollipop Star: Αμόκ παραγγελιών για τo γλειφιτζούρι που παίζει μουσική μέσα στο κεφάλι μας