Με τον Γλύκο να επανέρχεται στην εστία αντί του Μπρκιτς, τον Τζαβέλλα να είναι υγιής και να παίρνει θέση δίπλα από τον Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας και τον Πέλκα να είναι βασικός ως 10άρι θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς προχώρησε σε τρεις αλλαγές συγκριτικά με το ματς στη Φλωρεντία, ενώ αλλάζει και το σχηματισμό προτιμώντας το 4-2-3-1, αφήνοντας το 4-3-3.

Από την άλλη μεριά, εκπλήξεις επεφύλαξε από πλευράς Ατρόμητου ο Γιώργος Κορακάκης, καθώς εκτός ενδεκάδας έμεινε ο Πολ Κεϊτά, που δεν ήταν καλός στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ και στη θέση του θα χρησιμοποιηθεί ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος – Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Λέοβατς – Κάνιας, Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Πέλκας, Κάμπος – Κουλούρης

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ – Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο – Μπάγκα, Ζησόπουλοος – Ούμπιντες, Τόνσο, Λημνιός – Λε Ταλέκ




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φρενίτιδα από τους οπαδούς της ΑΕΚ: Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική!

Συνέχισε το ατομικό ο Γαλανόπουλος στον Άρη

Δεσύλλας: «Τα θετικά και τα αρνητικά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Τσανάκας: «Στον Ολυμπιακό πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν…»

Ντέμης: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο ακίνδυνο Ολυμπιακό με Μεντιλίμπαρ - Στήθηκε καταπληκτικά από τον Νίκολιτς η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει αλλοιώσει την εικόνα του εδώ και δυο μήνες - Κλονισμένη η πίστη των παικτών»

Τσακίρης: «Η ωριμότητα της ΑΕΚ, τα ''καλά'' του +5 και το πλεονέκτημα που… αγόρασε με το διπλό στο Φάληρο»

Αποφόρτιση στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία της Τούμπας - Ειδικό πρόγραμμα ο Πάλμερ-Μπράουν, θεραπεία και ο Κοντούρης!

Μπέος για Μπούση: «Δεν τοποθετήθηκε για το καταφανέστατο πέναλτι»

Τάισον: «Το να τα παρατήσουμε δεν ήταν ποτέ επιλογή μας»