Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον κι εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του. Με την έλευση του Ισλανδού επιθετικού έκλεισε η αναζήτηση του βασικού φορ, με τους Πειραιώτες να διαψεύδουν το ιταλικό σενάριο περί Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για μια ακόμη δυνατή μεταγραφή, αυτή του βασικού στόπερ, ενώ με αφορμή τα όσα γράφονται για το μέλλον του Μποτία στο Λιμάνι ξεκαθαρίζουν πως με τα τωρινά δεδομένα παραμένει στην ομάδα. Επίσης επιβεβαιώνεται πως αναμένεται να κινηθούν για έναν ακόμη ακραίο χαφ. Τέλος ο Χόρχε Μπενίτες οδεύει προς την Κρουζ Αζούλ (με την μορφή δανεισμού).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»