Ο Ακίλε Πολονάρα ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκαν καλή ανάρρωση στον Κώστα Σλούκα μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού λίγες ώρες πριν την έναρξη των playoffs της Ευρωλίγκας.

«Γίνε γρήγορα καλά, πρωταθλητή», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ μέσω Instagram στον 36χρονο άσο, με τον οποίο δεν υπήρξαν ποτέ συμπαίκτες αλλά έχουν χρόνια ως αντίπαλοι είτε στην Ευρωλίγα είτε σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Ο Πολονάρα, που βγαίνει νικητής από τη μάχη με τη λευχαιμία και δουλεύει για να επανέλθει στη δράση με τη φανέλα της Σάσαρι, έγινε δέκτης πολλών αποθεωτικών μηνυμάτων από φίλους του Παναθηναϊκού, που τον αποκαλούσαν μαχητή της ζωής και παράδειγμα προς μίμηση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague