Το κείμενο αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μετόχων ΠΑΕ ΟΦΗ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013. Αποκλειστικό θέμα συζήτησης ήταν η εκπροσώπηση του Συλλόγου Μετόχων στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αποφασίστηκε να ζητηθεί από τα μέλη – μετόχους του Συλλόγου να εξουσιοδοτήσουν το ΔΣ να ορίσει ένα εκπρόσωπο του ο οποίος θα μπορεί , να ψηφίσει στο όνομα τους, και για λογαριασμό τους, κατά την εύλογη κρίση του για όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Τα θέματα που θα προτείνει , θα συζητήσει ή θα καταψηφίσει ο εκπρόσωπος του Συλλόγου θα είναι αποκλειστικά και μόνο οικονομικής φύσεως και θα άπτονται της οικονομικής βελτίωσης -εξυγίανσης της ΠΑΕ ΟΦΗ. Στην συνεδρίαση του ΔΣ εκτός από μέλη του Συλλόγου παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ κύριος Ανδρέας Μανουσάκης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: ΟΦΗ