Το τρίπτυχο της μεγάλης νύχτας είναι:

Ποδοσφαιρικό σκηνικό - παρέα - και φυσικά η αγαπημένη σου μπίρα (theheinekencompany.com)

Πέντε τυχεροί αναγνώστες του sport-fm.gr θα απολαύσουν μαζί με έναν φίλο/η τους ένα άκρως ποδοσφαιρικό πάρτι με παγωμένες Heineken, στο CITY OF CHAMPIONS.

Τα ονόματα των νικητών του μεγάλου διαγωνισμού του sport-fm.gr και της Heineken, είναι οι:

Δημήτρης Λαμπίρης

Νικόλαος Λιούμης

Γιώργος Νικολιδάκης

Λουκάς Προκοπίου

Δήμητρα Πολυχρονοπούλου


Τι είναι το CITY OF CHAMPIONS

Η HEINEKEN στα πλαίσια της χορηγίας του UEFA Champions League διοργανώνει ένα φαντασμαγορικό εορτασμό για την προβολή του τελικού της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης για 2η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα.

Το Σάββατο 26 Μαΐου, στο περιστύλιο του Ζαππείου θα πραγματοποιηθεί μια φαντασμαγορική προβολή! Μια τεράστια οθόνη θα μονοπωλήσει τα βλέμματα όλων των θεατών που θα παρακολουθούν εναγωνίως τον τελικό μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ.

Μετά τη λήξη του ματς και γνωρίζοντας πια τον μεγάλο νικητή, η Heineken θα στήσει ένα ξέφρενο πάρτι με μουσική, χορό και μοναδικά happenings που οι φανατικοί της μπίρας και της μπάλας θα λατρέψουν και έτσι θα γιορτάσουν τη λήξη της σημαντικότερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

Απόλαυσε τον τελικό ανάμεσα στους stars καλεσμένους της Heineken.

Στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται και δύο παγκόσμιοι αστέρες του ποδοσφαίρου, ο Christian Karembeu και ο Fernando Morientes, οι οποίοι θα «παίξουν μπάλα» με τη Heineken, για χάρη του City of Champions.

Δεν είναι μόνο ανδρική υπόθεση.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η εντυπωσιακή Έλενα Παπαβασιλείου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube