Μπορεί συνήθως να... διαφημίζονται τα επεισόδια, αλλά αυτό που συνέβη χθες στο γήπεδο του Αγρινίου στο περιθώριο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο, αποδεικνύει ότι υπάρχει και η διαφορετική όψη του οπαδισμού.

Συγκεκριμένα, περίπου 100 φίλοι της ομάδας του Περιστερίου ταξίδεψαν και είδαν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Νταμίρ Κάναντι, στηρίζοντας την ομάδα τους και χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Στο πλαίσιο αυτό, με σημερινή τοποθέτησή τους οι οργανωμένοι του Ατρόμητου, «Fentagin» δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους οργανωμένους του Παναιτωλικού, «Warriors» για τη φιλοξενία και δεσμεύτηκαν για ανάλογη συμπεριφορά στο ματς του β’ γύρου στο Περιστέρι.

Αναλυτικά:

«Το καλοκαιρινό ευρωπαϊκό στραβοπάτημα μας απογοήτευσε όλους. Ήμασταν οι πρώτοι όμως που βγήκαμε και είπαμε οτι δεν είναι ώρα για γκρίνια και κριτική.

Όταν φτάνει η στιγμή να βλέπεις τους παίχτες μετά απο την πρώτη κιόλας νίκη του πρωταθλήματος, με μια παθιασμένη εμφάνιση μέχρι το τελευταίο λεπτό, να έρχονται στα κάγκελα και να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά, καταλαβαίνεις πόσο χρειαζόντουσαν αυτό το αγωνιστικό και ψυχολογικό ξέσπασμα αλλά και πόσο σημαντικό είναι να βρισκόμαστε δίπλα τους, ενισχύοντας την κάθε τους προσπάθεια στα εύκολα και στα δύσκολα.

Μεγάλε αυστριακέ οτι και να πούμε για εσένα θα είναι λίγο. Πέρυσι μας έδειξες τον δρόμο..με την κίνηση σου στον χθεσινό αγώνα μας επιβεβαίωσες σε πολλά. Πέρασαν χρόνια για να νιώσουμε κάποιον τόσο κοντά μας. Μίστερ Κάναντι συνέχισε να μας τρελαίνεις, είμαστε μαζί σου..

Τα κεφάλια ψηλά, όπως αρμόζει στην ιστορία μας, οι τόνοι χαμηλά γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για να ξαναπάμε, όλοι μαζί, την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ στην Ευρώπη.

Υγ. Ευχαριστούμε τους οπαδούς του παναιτωλικού απο τον σύνδεσμο warriors για την φιλοξενία. Τα λέμε στον δεύτερο γύρο για την συνέχεια..».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube