Το βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα και δείχνει τους διεθνείς της Ουαλίας να πανηγυρίζουν έξαλλα τα γκολ της Ισλανδίας κόντρα στην Αγγλία, είναι λογικό –ακόμα και- να παρεξηγηθεί από τους αποκλεισθέντες.

Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, οι μοναδικοί πλέον από την Μεγάλη Βρετανία συνεχιστές στο Euro 2016, ξεκαθάρισαν πως ουδέποτε είχαν σκοπό να τονίσουν τον αποκλεισμό των Άγγλων: «Αν ρωτήσετε την ομάδα ως σύνολο, καθαρά εγωιστικά, είμαστε περήφανοι που παραμένουμε ως –οι μόνοι- Βρετανοί στην διοργάνωση. Το πετύχαμε δίκαια και το ποδόσφαιρο έχει έναν περίεργο τρόπο να σου εξωτερικεύει τα συναισθήματα» δήλωσε ο Κρις Γκάντερ και συνέχισε: «Όμως δεν είχαμε σκοπό να ξεπεράσουμε τα όρια. Χαρήκαμε διότι μία ξεγραμμένη –πριν την διοργάνωση- ομάδα έχει φτάσει στα προημιτελικά. Και αν δεις την πορεία της Ισλανδίας, δεν τρύπωσαν, αλλά πέρασαν από έναν δύσκολο προκριματικό γύρο».

Το ίδιο πιστεύει και ο Νιλ Τέιλορ ο οποίος μάλιστα ταυτίστηκε με τους ποδοσφαιριστές της Ισλανδίας καθώς όπως τόνισε: «Στηρίζουμε τα αουτσάιντερ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube