Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς τα είπε σε έντονο ύφος στους παίκτες του πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης στο Ρέντη, δείχνοντας στους ερυθρόλευκους βίντεο με στιγμιότυπα από το παιχνίδι με την Μπασάκσεχιρ.

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού μάλλον δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση από τον προπονητή τους.

Δεν περίμεναν ότι θα άκουγαν έντονες παρατηρήσεις από τον Πορτογάλο τεχνικό. Έλα όμως που ο Μαρτίνς δεν έμεινε ικανοποιημένος από αρκετά πράγματα και δεν ήθελε να αφήσει το θέμα να περάσει χωρίς να πει τίποτα στους παίκτες του.

Και είναι προφανές ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν καλά ότι ο προπονητής τους έχει δίκιο σε ότι αφορά τις παρατηρήσεις που έκανε για τα λάθη στην Κωνσταντινούπολη.

Τι έπρεπε δηλαδή να κάνει ο Πορτογάλος; Να μην πει κουβέντα στους ερυθρόλευκους και να κάνει ότι δεν έγινε και τίποτα επειδή το αποτέλεσμα ήταν καλό για την ομάδα του;

Όχι βέβαια, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο ο 49χρονος τεχνικός των πειραιωτών. Η ρεβάνς πλησιάζει και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εύκολη αποστολή απέναντι στην τουρκική ομάδα κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους οι ερυθρόλευκοι.

Επειδή λοιπόν το ματς στο Φάληρο θα είναι πολύ δύσκολο, ο Μαρτίνς αποφάσισε να μιλήσει σε υψηλούς τόνους στους παίκτες του και η αλήθεια είναι πως αυτό δεν το συνηθίζει ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά.

Η ρεβάνς όμως με τους Τούρκους είναι πολύ δύσκολη και ο κόουτς των ερυθρόλευκων ήθελε να χτυπήσει «καμπανάκι».

Γι’ αυτό τον λόγο επέλεξε να μιλήσει σε έντονο ύφος ξαφνιάζοντας τους ποδοσφαιριστές. Αυτό όμως που θέλησε να πετύχει ο Μαρτίνς το πέτυχε, καθώς λίγη ώρα μετά την ανάλυση και τις παρατηρήσεις του Πορτογάλου, οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού συζητούσαν για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Τρίτης.

Οι ερυθρόλευκοι ξέρουν πολύ καλά ότι η Μπασάκσεχιρ δεν έχει τίποτα να χάσει στην ρεβάνς και θα τα δώσει όλα παίρνοντας ρίσκο στο παιχνίδι της.

Αυτό λοιπόν που χρειάζεται ο Ολυμπιακός είναι συγκέντρωση και καθαρό μυαλό για να μην επαναληφθούν τα λάθη του πρώτου αγώνα, τα οποία προκάλεσαν την «έκρηξη» του Πέδρο Μαρτίνς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!