Στην ανακοίνωση του ΠΣΑΚ τη Δευτέρα, ο Σύνδεσμος των καλαθοσφαιριστών αναφέρεται στη συνάντηση των εκπροσώπων των ερασιτεχνικών αθλημάτων και των μικρών πρωταθλημάτων με τον Λευτέρη Αυγενάκη την ίδια μέρα και στην προσπάθεια των μπασκετμπολιστών να επιστρέψουν οι παίκτες στις επάλξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη με ανθρώπους του ελληνικού αθλητισμού, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ έκανε τις προτάσεις του στον Υφυπουργό Αθλητισμού για την επανέναρξη -τουλάχιστον- του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας και μπορεί όλα να φαντάζουν δύσκολα, όμως, υπάρχει μια... όαση στον ορίζοντα.

Υπεύθυνη κάθε πρωταθλήματος (και) για την επανέναρξή του είναι η διοργανώτρια αρχή ή η Ομοσπονδία.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν οι ερασιτέχνες αθλητές στα μέτρα ενίσχυσης και ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολη η επιστροφή τους στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Παρόλα ταύτα, το δρόμο προς την...όαση ο ΠΣΑΚ τον έδειξε με τη συνεισφορά των 20 χιλιάδων ευρώ από το ταμείο αλληλοβοήθειας του και απομένει να βάλουν ένα...χέρι βοηθείας οι ομάδες και φυσικά η Ομοσπονδία, εάν θέλουν, βέβαια, να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.
Οι προσπάθειες δεν αρκούν μόνον από τους παίκτες, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα...

Καλό είναι να βγαίνουμε μπροστά και στα δύσκολα, όχι μόνον στις επιτυχίες...

Ελπίζουμε στη νέα τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού την επόμενη εβδομάδα να συζητήσουμε την ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας επισκέφτηκαν το ΣΕΦ - Σύντομα οι μακέτες του γηπέδου!

Η πρώτη φωτογραφία του Μοντέρο μετά την επέμβαση στο γόνατο

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχετε αρθρώσει λέξη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, παριστάνετε τον προστάτη του μπάσκετ»

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»

Παναθηναϊκός: Καταγγελία του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή κατά της δικηγόρου του «τριφυλλιού»

Οι Vikos Φalcons ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνταμ Σμιθ

Allwyn WBL 1: Κέλι και Γρηγοροπούλου οι πολυτιμότερες της 5ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός: Διαψεύδονται τα περί πρότασης ή κρούσης για Ντιαρά

ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση Παναθηναϊκού σε Βίρτους για Αλιού Ντιαρά»

Κάρλικ Τζόουνς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό-Δεν διώξαμε εμείς τον Ομπράντοβιτς από την Παρτίζαν»