Οι ισπανικοί σύλλογοι αναμένεται να «πληγούν» περισσότερο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας που ξεκινούν στις 5 Αυγούστου, με την Μπαρτσελόνα να έχει τις σημαντικότερες απώλειες.

Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ θα είναι ο πρωταγωνιστής της Βραζιλίας, ευελπιστώντας να οδηγήσει την εθνική του ομάδα στον τελικό και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ακόμη, ο Λουίς Ενρίκε θα αντιμετωπίσει ένα επιπρόσθετο πρόβλημα μιας και στο Ρίο θα βρεθεί και ο Ραφίνια. Ως εκ τούτου, οι «μπλαουγκράνα» θα ξεκινήσουν τη φετινή σεζόν δίχως να υπολογίζουν στους παραπάνω ποδοσφαιριστές.

Ειδικότερα, στην περίπτωση που η Βραζιλία φθάσει στον τελικό στις 20 Αυγούστου, οι Καταλανοί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Νεϊμάρ και τον Ραφίνια στα τρία πρώτα επίσημα ματς της χρονιάς.

Ταυτόχρονα, και ο Ντιέγκο Σιμεόνε χάνει μια πολύτιμη λύση για τον μεσαία του γραμμή, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού ο Άνχελ Κορέα θα βρεθεί στην αποστολή της Αργεντινής.

Στην «αλμπισελέστε» θα ενσωματωθεί, επίσης, και ο νεαρός πορτιέρο Ρούλι, με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να χάνει μια εξαιρετική μονάδα για την θέση του τερματοφύλακα.

Τέλος, ο Αντόνιο Λοθάνο θα λείψει από την Τενερίφη αφού θα είναι στην αποστολή της Ονδούρας, ενώ ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα Έντγκαρ δεν θα μπορέσει να προσφέρει, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, τις υπηρεσίες του στη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube