Αλώβητος από το πρόγραμμα «βουνό» που έχει το επόμενο διάστημα καλείται να βγει ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες έχουν να δώσουν επτά αγώνες σε 23 μέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Ωστόσο, τα πράγματα για τον Μίτσελ δεν είναι εύκολα, αφού το σημαντικότερο πρόβλημα για εκείνον είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στο ρόστερ υπάρχουν δύο αξιόλογοι μπακ, ο Χολέμπας και ο Μπονγκ, όμως και οι δύο χθες δεν μπορούσαν να προπονηθούν.

Ο Ελληνογερμανός αμυντικός επέστρεψε με αιμάτωμα στον δεξιό έξω πλατύ. Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, θα επανεξεταστεί σήμερα και λογικά θα είναι έτοιμος. Ωστόσο, την Τετάρτη υπάρχει το παιχνίδι με την Μπενφίκα για το Champions League, στο οποίο δύσκολα θα είναι «Ο.Κ.» ο Μπονγκ.

Έτσι είναι πιθανό ο Παπάζογλου να χρησιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας στα «Περιβόλια» για να μπορέσει ο Χολέμπας να παίξει στη Λισαβόνα.

Όσον αφορά τώρα την κατάσταση του Μπονγκ, αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις από το διάστρεμμα που είχε υποστεί στη δεξιά ποδοκνημική, αλλά και κάποιες μικροενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο Καμερουνέζος μπακ έκανε θεραπεία και τις μέρες που ήταν στην πατρίδα του, όμως θεωρείται αμφίβολος για το ματς με την Μπενφίκα.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό ο Μίτσελ να ξεκουράσει τον Μήτρογλου εν όψει του αγώνα της Τετάρτης, αφού ο διεθνής επιθετικός έπαιξε και στους δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με Σλοβακία και Λιχτενστάιν.

Στη θέση του «πιστολέρο» ενδέχεται να αγωνιστεί ένας εκ των Σέποβιτς και Ολαϊτάν κόντρα στους Κρητικούς. Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασε (δικαιολογημένα) ο Γιαταμπαρέ, κάτι που ενδεχομένως να του στοιχίσει και τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Στα ευχάριστα της χθεσινής ημέρας στου Ρέντη ήταν ότι ο Μασάντο και ο Μιγκέλ Τόρες προπονήθηκαν κανονικά, χωρίς να αισθανθούν καμία ενόχληση στα σημεία που είχαν πρόβλημα.

Ο Πορτογάλος έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μίτσελ για τους προσεχείς αγώνες, όμως η λογική λέει πως δύσκολα θα παίξει κόντρα στους Χανιώτες. Όσον αφορά τον Ισπανό αμυντικό, θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για να τον δούμε σε αποστολή του Ολυμπιακού.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Υπάρχει και κίνητρο… Champions League με Τσέλιε - Το πλεονέκτημα της ΑΕΚ έναντι των άλλων στα playoffs»

Καρυπίδης και παίκτες τίμησαν τη μνήμη του Κλεομένη

Νέα προθεσμία έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά

Δεν κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ από την Super League για το «ντου» στα δημοσιογραφικά

Νικολακόπουλος: «Άντε να αρχίσει να τα βάζει και ο Ταρέμι μετά τον Ελ Κααμπί»

Με Τσέριν και Βέρμπιτς η εθνική Σλοβενίας

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση οι οκτώ για το επεισόδιο στα δημοσιογραφικά της Τούμπας - Αναβλήθηκε η δίκη

Οι προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίου στο Αστέρας-Παναθηναϊκός και πώς μπορούν να πάρουν οι οπαδοί των «πράσινων»

Σταματέλος: «Πιο δύσκολο το ματς με την ΑΕΛ για τον Μεντιλίμπαρ - Ίσως μείνει πάγκο ο Ελ Κααμπί»

Τσορμπατζόγλου: «Η αστυνομία αντιμετωπίζει διαφορετικά κάθε κατάσταση και αυτό προκαλεί εκνευρισμό»