Σήμερα πάντως διεξάγεται το βασικό μενού και το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Λέστερ απέναντι σε μια εκ των νεοφώτιστων. Η Χαλ έγινε άνω-κάτω με την φυγή του Μπρους και δικαιολογημένα είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ολος ο προγραμματισμός για τις «τίγρεις» δεν εξελίχθηκε έτσι όπως έπρεπε με τη Λέστερ να έχει τη δυνατότητα για μια νίκη, η οποία θα της τονώσει και το ηθικό αφού πάντα στην πρεμιέρα μια επιτυχία βοηθάει.

Εβερτον και Τότεναμ θεωρώ ότι δίνουν την ευκαιρία για ένα ποντάρισμα στα 2-3 Γκολ. Πέρυσι ανάμεσα τους σημειώθηκαν δύο ισοπαλίες και φέτος ξεκινούν το πρωτάθλημα με την Εβερτον να μην είναι σε θέση να οριοθετήσει στόχους αλλά δεδομένα θέλει κάτι καλύτερο από πέρυσι ενώ ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα επιδιώξει στην Τότεναμ να διατηρήσει το σύλλογο στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι όπου προσπάθησε να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.

Καλές μεταγραφές έκανε η Κρίσταλ Πάλας και έχει τη δυνατότητα να βρει σταθερότητα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Υποδέχεται την Γουέστ Μπρόμιτς στην πρεμιέρα, η οποία θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα αμυντικά, όπως τουλάχιστον φάνηκε και από τα φιλικά προετοιμασίας. Ο άσος μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο footballbet.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube