Σήμερα συνεχίζεται η 2η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον άσο της Σουόνσι απέναντι στη Χαλ να αποτελεί την πιο δυνατή επιλογή μου. Στο ματς της πρεμιέρας, οι «κύκνοι» έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και κατάφεραν με γκολ στο φινάλε από τον Φερ να φύγουν με το διπλό.

Η Χαλ έκανε βέβαια την έκπληξη τηρουμένων των συνθηκών που επικρατούν στην ομάδα, νικώντας την πρωταθλήτρια Λέστερ ωστόσο πιστεύω ότι το μέλλον της στην κατηγορία θα είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ότι δείχνει αυτή η νίκη. Εκτός έδρας οι «τίγρεις» θα αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα και νομίζω ότι η Σουόνσι δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στη νίκη.

Στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Κρίσταλ Πάλας θα αποφύγω το ποντάρισμα στον άσο και θα πάρω αυτό στο Over 2,5 γκολ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο έδειξε να βρίσκεται εκτός ρυθμού στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου επίσημου αγώνα της με την Έβερτον εκτός έδρας ενώ έχω αρκετή εμπιστοσύνη στην Πάλας, παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί να σκοράρει και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο με τις προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο footballbet.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube