Μετά από μια ημέρα... ξεκουρασης, χθες, επιστρέφουμε ξανά στη δράση. Παρότι σήμερα είναι Τρίτη υπάρχουν αρκετοί αγώνες και μπόλικο ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα οι μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και με... ψωμάκι. Στόχος μου να συνεχίσω το απόλυτο μέχρι στιγμής (4/4) αν και υπάρχει διάθεση για ρίσκο, από τη στιγμή που ασχολούμαστε με μια δύσκολη κατηγορία όπως η Νάσιοναλ Λιγκ αλλά και επειδή στο Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου θα ψάξουμε μια... κάρτα! Πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές που έχω κάνει στην... μερακλήδικη πέμπτη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας αλλά και αυτή στο Champions League.

Χάλιφαξ-Ρέξαμ: Μεγάλο ντέρμπι για την είσοδο στην πρώτη επτάδα, με τις θέσεις 2-6 να οδηγούν σε πλέι-οφ για την άνοδο στην League Two. Στην 7η θέση με 50 βαθμούς η Χάλιφαξ, τρεις περισσότερους από την Ρέξαμ και ψάχνει σήμερα τη νίκη για να εδραιωθεί στην επτάδα και να ξεπεράσει κάποια εκ των Νοτς Κάουντι, Τσέστερφιλντ που βρίσκονται από πάνω της. Από την μεριά της η Ρέξαμ δεν θέλει να χάσει, ώστε να διατηρήσει την επαφή με τη σημερινή της αντίπαλο.

Απο δυο σερί νίκες προέρχεται η Χάλιφαξ, έχοντα επίσης πρόσφατο εντός έδρας ρεκόρ 3-2-0. Τρεις διαδοχικές ήττες από την πλευρά της Ρέξαμ που είναι ντεφορμέ, ωστόσο εκτός έδρας βρίσκει αρκετές φορές τον τρόπο να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα υπέρ της Χάλιφαξ, η οποία είναι και καλύτερη ομάδα και πιστεύω θα φανεί στο γήπεδο. Η νίκη της Χάλιφαξ κυμαίνεται γύρω στο 2,15-2,20 και θα την επιλέξουμε.

Γουόκινγκ-Μπρόμλεϊ: Συνέχεια στο ίδιο πρωτάθλημα, τη Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας. Ομάδες με διαφορετικούς στόχους αλλά αμφότερες με κίνητρο. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους από απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού (στο +5 από αυτή), με τους φιλοξενούμενους να είναι στο -4 από την επτάδα και να αναζητούν νίκες που θα την κάνουν να την πλησιάσει.

Η Γουόκινγκ είναι ομάδα που στηρίζεται αρκετά στην έδρα της, μετρώντας 5-4-6 ρεκόρ σε αυτή, ενώ τα παιχνίδια στο γήπεδο της συνηθίζουν να έχουν γκολ και γρήγορο ρυθμό. Ικανότατη ομάδα εκτός έδρας η Μπρόμλεϊ, έχει πάρει σχεδόν τους μίσους βαθμους της ως φιλοξενούμενη. Στο 6-4-4 το ρεκόρ της, έχοντας σκοράρει στα 11 από αυτά!

Οι δυο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη και για να έρθει αυτή πρέπει να σκοράρουν. Ικανές να το κάνουν και οι δυο, με το goal/goal να πληρώνει γυρω στο, ικανοποιητικό, 1,75-1,80. Σύμμαχος και η παράδοση, έχοντας επιβεβαιωθεί το g/g στα τρία τελευταία μεταξύ τους.

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου: Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει η γαλλική ομάδα μετά το 3-2 στο πρώτο ματς στο Μόναχο, αλλά... Μπάγερν είναι αυτή και θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες της. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με γκολ και τα λοιπά, το θεωρώ ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι και με την πρόκριση να είναι ακόμα ανοιχτή. Αν και γέρνει προς την πλευρά των Παριζιάνων. Αυτό που θα επιλέξω-προτείνω είναι μια έμπνευση, αφού ψάχνω να δεχτεί μια κάρτα ο Ιντρίσα Γκέιγ της Παρί Σεν Ζερμέν. Ένας εξαιρετικός, ταχυδυναμικός ποδοσφαιριστής, που δεν φοβάται να ρίξει και καμιά... κλωτσιά αν χρειαστεί. Σήμερα πιθανότατα θα χρειαστεί, με την Μπάγερν να είναι μια ομάδα που πιέζει ασφυκτικά και οδηγεί αρκετά το παιχνίδι της στον άξονα με κάθετο ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε να μας επιβεβαιώσει και να μας πληρώσει στο εξαιρετικό 3,50. Θεωρώ αυτονόητο να ξεκινήσει λόγω και της απουσίας του Βεράτι στον άξονα!

Συνοπτικά οι προτάσεις:

Χάλιφαξ-Ρέξαμ: 1
Γουόκινγκ-Μπρόμλεϊ: goal/goal
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου: να δεχτεί κίτρινη κάρτα ο Ιντρίσα Γκέιγ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube