Η χθεσινή ημέρα δεν συνδυάστηκε με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αφού Τορίνο και Μίλαν δεν έκαναν την χάρη στον Γιάννη Πολιά να σκοράρουν από ένα τέρμα για να πληρώσουν. Θα προσπαθήσουμε σήμερα να βάλουμε το... τρένο ξανά στις ράγες και θα εστιάσουμε στους Άγγλους. Τόσο στην εκτός έδρας μάχη της Τσέλσι με την Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στο Μπέρτον-Φλίντγουντ στην League One.

Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι: Πρώτος ημιτελικός του Champions League ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μπόλικος φόβος στους Μαδριλένους πως η διαιτησία δεν θα είναι καλή, ως... αντίποινα για την European Super League. Διαιτητής ο Ντάνι Μακέλι, εξαιρετικός και χωρίς να έχει προκαλέσει ποτέ προβλήματα. Η Ρεάλ προέρχεται από την γκέλα με την Μπέτις στο πρωτάθλημα, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει την Ατλέτικο! Στο Champions League είναι άλλη ομάδα, πάντως, κάτι που έδειξε και στα προημιτελικά κόντρα στην Λίβερπουλ.

Απέναντί της μια ομάδα που έχει μεταμορφωθεί με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο! Η Τσέλσι δεν δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ, ξέρει να αξιοποιεί τις δικές της και είναι κυνική, παίρνοντας το αποτέλεσμα που θέλει. Δεν είναι διόλου τυχαίο πως με τον Τούχελ στον πάγκο έχει μόλις δύο ήττες και τρέχει αήττητο σερί δέκα αγώνων εκτός έδρας! Την ίδια ώρα, όσες φορές βρέθηκαν σε ευρωπαϊκό ματς αντίπαλες οι δύο ομάδες, η Τσέλσι δεν έχασε! Αν σας λέει κάτι η παράδοση... Δεν θα πάω με σημείο, αφού θεωρώ αρκετά αμφίρροπο το ματς αν και ο άσσος της Ρεάλ των 13 τροπαίων σε απόδοση άνω του δύο σε τραβάει. Νομίζω πως το goal/goal είναι πιο ασφαλή επιλογή, το βρίσκουμε κοντά στο 2,00 και θα το πάρουμε.

Αν θέλουμε και ένα ωραίο ειδικό στοίχημα από το εν λόγω παιχνίδι θα ψάξουμε τις κάρτες. Να δεχτεί μία ο Κασεμίρο και μία ο Αθπιλικουέτα το βρίσκουμε σε συνολική απόδοση 10! Εννοείται πως είναι αποδεκτό για... fun bet!

Μπέρτον-Φλίντγουντ: Στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας και σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, Μπέρτον και Φλίντγουντ έχουν εξασφαλίσει την παραμονή, ενώ δεν μπορούν να πάνε και ψηλότερα στην βαθμολογία. Χωρίς άγχος θα παραταχθούν, με σκοπό να πάρουν τη νίκη και να καταφέρουν να κάνουν ένα καλό finish στο πρωτάθλημα.

Η Μπέρτον έχει δεχτεί γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ενώ εντός έδρας έχει δεχτεί στα 7/8 πιο πρόσφατα! Από την μεριά της και η Φλίντγουντ δεν έχει την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχτεί γκολ στα 4/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal μόλις σε ένα από αυτά τα ματς! Εκτός έδρας βρίσκει γκολ, ορισμένες φορές δέχεται κιόλας!

Έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που σταθερά βρίσκουν γκολ, αλλά δέχονται κιόλας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κίνητρο γιατί να μην παίξουν ελεύθερα και να επιβεβαιώσουν το over 2,5 goals που βρίσκεται άνω του 2,00;

Συνοπτικά οι προτάσεις μου:
Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι goal/goal (2,00)
Μπέρτον-Φλίντγουντ goal/goal (2,05)

Fun bet: Να δεχτούν κάρτα Κασεμίρο-Αθπιλικουέτα στο Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι (10,00)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube