Ούτε στο NBA αυτά! Η Κολεϊλιλέρ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο παιχνίδι με την Μπάνβιτ, επικρατώντας στην παράταση με σκορ 101-99! Κορυφαίοι για την ομάδα της Άγκυρας ήταν οι πρώην «ερυθρόλευκοι» Κέιλιν Λούκας και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Ο Αμερικανός γκαρντ τελείωσε το ματς με 40 πόντους (!), ενώ ήταν κι αυτός που με δικό του καλάθι διαμόρφωσε το 84-84 της κανονικής διάρκειας. Ο Λιθουανός είχε 18 πόντους, ενώ από την αντίπαλο του Άρη στο Eurocup, πρώτος σκόρερ ήταν ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Έι Τζέι Σλότερ, με 24 πόντους.

Η εκ των αντιπάλων του Άρη στο Eurocup, Τραμπζονσπόρ, συνέτριψε με 87-65 την Ισταμπούλσπορ. O Nτουάιτ Χάρντι με 20 και ο Ντάριους Τζόνσον Όντομ με 19 πόντους ξεχώρισαν από την ομάδα του Νέναντ Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά η 7η αγωνιστική:

Σάββατο 21/11
Γκαζιαντέπ-Μπεσίκτας 80-78
Άνκαρα Κολεϊλιλέρ-Μπάνβιτ 101-99 (84-84 κ.α.)
Τραμπζονσπόρ-Ιστανμπούλ ΒΒ 87-65

Κυριακή 22/11
Ουσάκ Σπορτίφ-Μπουγιουκτσεκμετζέ
Φενερμπαχτσέ-Πινάρ Καρσίγιακα
Κόνιασπορ-Γιεσιλγκιρεσούν
Εφές Αναντολού-Τουρκ Τέλεκομ

Δευτέρα 23/11
Νταρουσάφακα-Γαλατασαράι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης