«Η πρώτη σφαίρα πήγαινε για εμένα...Με έβγαλαν έξω...Τους είπαμε, 'μην ξαναρίξετε'... Χτύπησαν τον Πάνο εξ επαφής», με αυτά τα λόγια περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε η σύζυγος του μακιγιέρ και κομμωτή Πάνου Καλλίτση, Έλενα Χριστοπούλου, όταν άγνωστοι τους πυροβόλησαν, χθες το βράδυ, έξω από το σπίτι τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», στους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, ξεκαθάρισε ότι ο σύζυγός της είναι καλά στην υγεία του, παρ' όλο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από τον πυροβολισμό και έκανε λόγο για «άνανδρη επίθεση χωρίς λόγο».

«Ο Πάνος είναι καλά και θέλω να το πω για να ηρεμήσουν όλοι όσοι τον ξέρουν και τον αγαπούν» είπε καθησυχάζοντας τους στενούς φίλους και συγγενείς. Σοκαρισμένη η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε:

«Η επίθεση έγινε χωρίς λόγο και αιτία. Δεν είμαι αστυνομία να μπορώ να πω ότι είναι ληστεία αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες». Στη συνέχεια, με τρεμάμενη φωνή και φανερά ταραγμένη, η σύζυγος του γνωστού μακιγιέρ και κομμωτή έφερε στο νου της όλα όσα έζησε χθες διηγούμενη τα παρακάτω: «Δύο άνθρωποι με δύο πιστόλια μας σημάδευαν στο κεφάλι... Η πρώτη σφαίρα πήγαινε για εμένα... Με έβγαλαν έξω... Τους είπαμε, 'μην ξαναρίξετε'... Χτύπησαν τον Πάνο εξ επαφής». Η Έλενα Χριστοπούλου δεν θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω και με περισσότερες λεπτομέρειες στο όλο περιστατικό, όμως τόνισε για ακόμα μία φορά πριν αποχαιρετήσει τους παρουσιαστές πως ο Πάνος Καλλίτσης είναι καλά και ότι και εκείνη θα καταφέρει να συνέλθει αφού ο σύζυγός της είναι καλά στην υγεία του.



Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σίσσυ Χρηστίδου: Η επίθεση μίσους που δέχτηκε στα social μετά τα όσα είπε για το Pride

Βίκυ Κάβουρα: Η επική αντίδρασή της στην ερώτηση «πόσα χρόνια θα άντεχες σε μία σχέση χωρίς σεξ;»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αληθινός survivor, δεν τον σκιάζει καμιά κακοκαιρία όταν κάνει δουλειά

Δανάη Μπάρκα- Φάνης Μπότσης: Γλέντι κάτω από τ' αστέρια, ακορντεόν και... οικογενειακή χωρωδία

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Από ποιο μέλος της οικογένειάς του πήρε... έγκριση η Έλενα Τσαγκρινού;

Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε πότε θα βαφτίσει την κόρη του και γιατί κρατά μυστικό το όνομά της

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Δεν πίστευε τα αυτιά της όταν ο μάστορας της είπε πως δεν πειράζει που περιμένει κοριτσάκι

Κώστας Σόμμερ: Πέτυχε τη γυναίκα του στο beauty routine της και με μάσκα και την έδωσε στεγνά

Ελεονώρα Μελέτη: Την έπιασε... αναγούλα με το νέο trend που έχει κατακλύσει τα social media

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όταν ο Πάρης ανέλαβε να βαφτίσει τα ψαράκια τους, κανείς δεν ήταν έτοιμος για το αποτέλεσμα