Ασταμάτητοι στον δρόμο για τα πλέι οφ συνέχισαν οι Σίξερς!

Ανεπηρέαστη από το διάλειμμα για το All Star Game, η φορμαρισμένη ομάδα της Φιλαδέλφειας καθάρισε… σαν αυγό τους Μάτζικ (116-105).

Έχοντας μπροστάρη ξανά τον Εμπίντ (που τελείωσε το ματς με 28 πόντους και 14 ριμπάουντ) και καθοριστικό και πάλι τον Σίμονς (με 17 πόντους και 7 ασίστ), οι γηπεδούχοι επικράτησαν πολύ πιο άνετα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ.

Έφτασε, έτσι, τις επτά συνεχόμενες επιτυχίες και γράφοντας ρεκόρ 32-25 πλησίασε στη μια μόλις νίκη του Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.



Την ίδια ώρα οι Σέλτικς δυσκολεύονταν μεν, ωστόσο κατάφερναν να φύγουν νικητές από τη Νέα Υόρκη. Οι Νικς αποδείχθηκε υψηλότερο εμπόδιο του αναμενομένου για την ομάδα της Βοστώνης, αλλά η εξαιρετική εμφάνιση του Ίρβινγκ (31 πόντοι) της επέτρεψε να φύγει με το διπλό (121-112).

Κατά, τ’ άλλα οι Μπλέιζερς τα βρήκαν μπαστούνια στο Φίνιξ και χρειάστηκε να το πάρει πάνω του ο Λίλαρντ (με 40 πόντους και το νικητήριο καλάθι) για να αποφύγουν την γκέλα (106-104).

Στα υπόλοιπα ματς οι Τζαζ επέστρεψαν έστω και δύσκολα στις επιτυχίες, επικρατώντας 97-90 των Μάβερικς, ενώ οι Τίμπεργουλβς ξεπέρασαν την απώλεια του Μπάτλερ και καθάρισαν 122-104 τους Μπουλς.

Όσο για τους Χιτ, δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Γκρίζλις (115-89), ενώ ο Κάλντγουελ-Πόουπ έκανε μεγάλη εμφάνιση (με 34 πόντους και 8/14 τρίποντα) και οδήγησε τους Λέικερς στο διπλό (113-108) επί των Κινγκς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube