Ο Ολυμπιακός κοντράρεται την Κυριακή το απόγευμα με την Κέρκυρα και η αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο νησί των Φαιάκων δεν θα είναι εύκολη. Αυτό άλλωστε επισήμανε στους παίκτες του και ο Τάκης Λεμονής, ζητώντας μεγάλη προσοχή από το πρώτο λεπτό.

Οι πρωταθλητές ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση του Σαββάτου και αυτή τη στιγμή «παίζεται» μια θέση σε ότι αφορά τη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για το δεξί άκρο της άμυνας των Πειραιωτών, με τους Φιγκέιρας – Ελαμπντελαουί να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Ο Πορτογάλος αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις και γι’ αυτό ο Λεμονής θα περιμένει μέχρι αύριο για να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο παίκτης.

Στο κέντρο της άμυνας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα καθώς ο Σισέ θα πάρει τη θέση του Μποτία και δίπλα του θα είναι ο Ένγκελς. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θ’ αγωνιστεί ο Κούτρης.

Σε ότι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Ρομαό θα είναι ο αμυντικός μέσος και δίπλα του θα είναι ο Οτζίτζα. Ο Φορτούνης θα έχει ρόλο επιτελικού χαφ και στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Μάριν με τον Πάρντο. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Το μήνυμα στον Καρσελά
Ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε εκτός αποστολής τον Μεχντί Καρσελά, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Μαροκινό εξτρέμ των πρωταθλητών. Ο Καρσελά ήταν πολύ κακός (και) στο ματς με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με τον Λεμονή να τον αφήνει εκτός πλάνων για τον αγώνα στην Κέρκυρα. Ήταν μια απόφαση που έχει φυσικά σκοπό να «ταρακουνήσει» τον Καρσελά, ο οποίος έχει πάρει πολλές ευκαιρίες αλλά δεν έχει καταφέρει ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube