Πολλά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μάρκο Σίλβα, μία ημέρα πριν τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τους Πάρντο και Ντουρμάζ, ενώ σήμερα αναμένεται να κριθεί η συμμετοχή τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Μαζουακού, Ελαμπντελαουί, Σιόβα και Ζντιέλαρ.

Για τους δύο μπακ αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες και για τον Σιόβα όλα δείχνουν πως θα μείνει έξω από τον αγώνα στη συμπρωτεύουσα. Από την πλευρά του, ο νεαρός Σέρβος μέσος έχει ένα αιμάτωμα στη δεξιά ποδοκνημική και ούτε εκείνος θα είναι διαθέσιμος.

Τη θέση του νεαρού αναμένεται να πάρει ο Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο Φουστέρ τώρα που πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Βέροια, και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στον 43ο τίτλο της ιστορίας της, θα πάρει φανέλα βασικού.

Ο Σίλβα εκτιμάει το γεγονός πως ο Ισπανός χαφ δηλώνει πάντα «παρών», όποτε και αν τον έχει χρησιμοποιήσει, και παράλληλα γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες που έχει ένα ντέρμπι όπως είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Στο αρχικό σχήμα, όμως, αναμένεται να επιστρέψει και ο Φορτούνης, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται ο Πορτογάλος να παρατάξει την ομάδα του στην Τούμπα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου